Passion for kvalitet

Detaljer & Glans

Lund-Bilpleje

HIGH END CAR DETAILING.

Email :

kontakt@lund-bilpleje.dk

Tlf.:

2393 6679

 

Privatlivspolitik

 

Når du bestiller en ydelse, f.eks. polering af din bil, skal du afgive navn, adresse, postnummer, og tlf. nr., disse  bruges kun til at bogføre/oprette en faktura,som du modtager ved afhentningen af din bil. Jeg noterer mig den pågældende bils nummerplade og kilometerstand, af hensyn til evt. garanti på udført arbejde. 

 

Lund-Bilpleje sender ikke nyhedsmail ud.

 

Hvem har adgang til dine/disse data om dig? Det har undertegnede Walter Lund Steffensen, indehaver af Lund-Bilpleje, og bruges kun til ovenstående, derudover har min revisorer/bogholder OrdenIDinBogføring v/Henriette Lund Steffensen, (CVR. Nr. 38263048) adgang til at ordne regnskaber, og dermed også adgang til ”kunde” data.

Alle biler som poleres hos undertegnede bliver lagt ud på Facebook og Instagram, hvor nummerplade og private oplysninger holdes skjult. Ønsker du ikke din bil på de sociale medier skal du give klart udtryk for dette, som naturligvis respekteres 100 %.

 

For yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte os, disse oplysninger finder du under ”info & kontakt”

 

Email: kontakt@lund-bilpleje.dk

Tlf: 2393 6679

5672 Nr. Broby

Copyright 2016 - 2019 @ All Rights Reserved